Toimitusehdot

TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT
Tilauksen toimitusaika määräytyy toimittavan Windflap.fi ilmoittamien toimitusaikojen mukaan . 
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme kaikki oikeuden muutoksiin.
TILAUSVAHVISTUS
Vastaanotettuamme tilaksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostillä (Gmail, Hotmail, Yahoo käyttäjät tarkista kaikki viestit ja roskakori) , jotka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita jotta vahvistukset tulevat perille.
MAKSUVAIHTOEHDOT
Tuetut maksutavat verkkokaupassa :


Maksu verkkomaksulla.
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi Windflap.fi. Käytössäsi on kaikkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Tilaukset maksetaan Windflap.fi-verkkokaupan ostoskorin kautta verkkomaksulla. Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu maksujen vastaanottaminen Windflap.fi-verkkokaupassa.
Verkkopankit : Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
Luottokorttimaksut : Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS
Tilaajan tiedot tallennetaan Windflap.fi asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Windflap.fi;n palvelun asiakkaaksi.
TOIMITUS
Tilauksen toimitus kulkee Postin kyydissä
Mikäli tuotteen toimituksessa on ongelmia tai itse tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia kuten reklamaatio kohdassa ilmoitetaan.

Tuotteillä ei ole vaihto tai palautusoikeutta johtuen Covid-19 tartuntavaarasta. Käsittelemme kaikki reklamaatiot normaaliin tapaan. Muilla, kun hygieenisillä tuotteilla on normaalit vaihto, ja palautus oikeudet.


REKLAMAATIOT
Windflap.fi;n reklamaatiot osoitteeseen info@maxtrading.fi

TUOTTEILLA EI OLE PALAUTUSOIKEUTTA!!